dimarts, 12 d’octubre del 2010

NOSALTRES NO CALLAREM

Deu fer molta gràcia a més de quedar molt bé a la sobretaula amb els amics i coneguts conservadors i anticuats personatges, espetar frases tan lapidàries com "Leire Pajín tiene cara de peli porno", aquesta perla és d'Antonio Burgos. Més gràcia encara els hi deu fer, quan un dels membres de Hazte Oir fa una dedicatòria tan "amable" a la Ministra Bibiana Aido com "Bibiana Aido tiene la pinta de haber abortado" o "la ministra del aborto sigue con su agenda asesina".

I continuen amb més insults, mentides, calumnies, enganys, desprecis,... que ells en tot moment neguen.

A nosaltres no ens en fa gens de gràcia i davant d'aquestes infàmies NO CALLAREM.

Des que Bibiana Aido va prendre possessió del càrrec de Ministra d'Igualtat, ha estat en el punt de mira, se li ha demanat la dimissió per temerària. S'ha demanat la desaparició del Ministeri d'Igualtat per despesa innecessària.

No aguanten que una noia jove i preparada, representant i defensora de totes les dones d'aquest pais, miri el futur, camini endavant sense callar. Ara tampoc callarà, amb la companyia de totes nosaltres.

Perque som dones progressistes, feministes, perque hem heredat un cami ple de lluites i manifestos que ara ens toca defensar i continuar. Gràcies a elles, que NO VAN CALLAR, a nosaltres se'ns sent més fort.

2 comentaris:

garmir ha dit...

Excelent Article:
El PSC aposta més per una Nova Generació de dones al poder tant Municipal com Nacional Català, aqui estan les emergents Nuria Parlon, Iolanda Pineda, Laia Bonet i les Consolidades Montserrat Tura i Capdevila.

Jose Esteban Alenda ha dit...

Al hilo de este artículo, y del tema del que trata, me permito el atrevimiento de enviarles un link que espero que sea de su interés: http://fibabc.abc.es/videos/orden-cosas-441.html Se trata del cortometraje "el orden de las cosas" que trata sobre la violencia machista con Manuela Vellés, Javier Gutiérrez y Mariano Venancio, entre otros intérpretes. Este mes que viene el cortometraje y sus creadores formarán parte de diversas iniciativas que se están organizando por el Día Internacional de la Lucha contra la Violencia Machista en Alcobendas, Jaén, Zaragoza y Conil de la Frontera. Espero que les guste. Agradeciendo de antemano la máxima difusión. Nos pueden encontrar en: http://www.facebook.com/pages/El-Orden-de-las-Cosas/340216195303?ref=ts