dimarts, 3 d’agost del 2010

MES CAMPIONS NOSTRES

Tot just fa una setmana, que es va inaugurar el Campionat d'Europa d'Atletisme Barcelona 2010, amb Berni al capdavant, la mascota simpàtica i entranyable de l'event. Barcelona ha demostrat una vegada més, que li agrada l'esport. Que li agrada practicar l'esport i que la gent està amb els nostres esportistes. Barcelona ha tornat a recordar l'enyorada ciutat Olímpica de l'any 92, i en aquella ocasió, amb el Cobi d'abanderat.
La gran afició per l'esport que avui en dia existeix, i sobretot l'esport a l'aire lliure, ha fet que el campionat hagi estat un èxit de participació. Tot i que la selecció d'espanyols a Barcelona, no va tenir un inici molt brillant, el cert és que els dos darrers dies, vam fer un sprint final que va donar com a resultat el següent podium:

Núria Fernández or en els 1500 amb 33 anys

Jose Luis Blanco bronze en els 3000 amb 35 anys

Chema Martínez plata en la marató amb 38 anys

Jesus España plata en els 5000 amb 31 anys

D'aquí en podem treu una conclusió clau: que l'atletisme no és un esport per als més joves. La glòria arriba amb molts anys d'entrenament, de curses, de salts, de caigudes. La glòria arriba quan el cos està preparat per guanyar. Això m'anima a continuar entrenant.

I amb tot això, ahir mateix Berni, es va acomiadar de l'Europeu, amb una cerimònia de clausura a les fonts de Monjuïch. Fins el proper esdeveniment esportiu que Barcelona que de ben segur seran els Mundial d'Atletisme.