dijous, 23 de juliol del 2009

RECONEGUDES DONES D'ÈXIT


Carmen Maura (Madrid, 15 de setembre de 1945), una actriu de reconeguda trajectòria professional, i segons els crítics cinematogràfics la més complerta i versàtil, rebrà la Medalla d'Or que concedeix l'Acadèmia de les Arts i Ciències Cinematogràfiques 2009 "per la seva contribució a la millora del cinema espanyol.
Moltes felicitats, perque amb més de 70 películes (entre les que destaquen "Tigres de papel", Pepi, Luci, Bom y otras chicas del monton", "Entre tinieblas", "Mujeres al borde de un ataque de nervios", "La comunidad", entre moltes d'altres) ha demostrat que és dona del segle XXI pot combinar la tasca de mare i la professionalitat laboral, a més de ser atractiva i estar a l'alçada de les circumstàncies en cada moment. Ha demostrat que es pot estar al cim de la popularitat, sense exhibir la seva vida més personal. En definitiva tota una senyora.



No ens podem oblidar del grup de les 10 nadadores de l'equip Espanyol de Natació Sincronitzada, que sota les ordres d'AnnaTarrés ha aconseguit un important or en el Mundial. Tota una vida d'esforç i un dolç sacrifici ha culminat amb carreres d'èxit per a aquestes esportistes.