diumenge, 25 d’abril del 2010

LA CRISI ES FA NOTAR EN ELS GRANS ESDEVENIMENTS

Tot i l'espectacular partit que han disputat Fernando Verdasco i Robin Soderling. Tot i que em disfrutat moltíssim (encara que enguany ens ha fallat el Rafa Nadal), al 58º Trofeu Conde de Godó 2010 ha fet mossa la crisi. L'ostentositat d'obsequis amb que els diferents patrocinadors del torneig ens omplien les bosses, en aquesta final hem marxat quasibé amb les mans buides.

No és que trobi a faltar tot aquell bombardeig de propagandes en forma de bolígrafs, tasses, begudes vàries, clauers, gorres, pòsters i material divers per redecorar l'habitació (que no negaré que en adolecència em tornava boja de tenir les fotos dels meus ídols), però és que el canvi ha estat dràstic. Ni l'Stand dels gelats, un "mini" stand de la Vanguardia, un "mini" tast de la nova beguda de Cacaolat, i fins i tot un stand de roba esportiva tot a meitat de preu!!! (llàstima que ja no quedàven talles). El Banc de Sabadell ha passat de regalar gorres, a obsequiar-nos amb una llibreta.
Un clar signe d'austeritat ha marcat la gran final. L'important, però, no ha estat retallat: EL PARTIT, amb qui ens agrada veure bon esport, el que ens importa és que els protagonistes ens regalin un gran partit, com així ha estat avui. L'espectacle ha estat complert i la copa de les mateixes dimensions que sempre, en proporció als aplaudiment que li em oferit al flamant guanyador del 58º Barcelona Open Banc Sabadell 2010:
FELICITATS FERNANDO VERDASCO!!!