diumenge, 25 d’octubre de 2009

ENDAVANT RAFA!!!

Segurament als diaris, va sortir en lletra petita, a les noticies va anunciar-ho de puntetes, no es diu ni Messi ni Ronaldo, ni és polèmic com el Maradona. PERO ÉS EL NOSTRE MILLOR ESPORTISTA DE TOTS ELS TEMPS. RAFA NADAL.
Aquesta setmana, el dia 23 d'octubre, El Reial Club Tennis de Barcelona li va fer entrega d'una rèplica tamany real del Trofeo Conde de Godó. Un merescut homentge a l'únic tenista que ha guanyat aquest guardó en cinc ocasions consecutives.
RAFA NADAL, que pertany al Club Barceloní des dels 11 anys, agraït i humil com és ell, es va mostrar content i orgullós de rebre aquest altre merescut trofeu de part del seu Club. I dic merescut perque els que tenim el privilegi de veure'l any rere any a la Final del Godó i segir-lo en el seu tour de competicions, sabem que darrera de les seves "manies" (a tothom ens ve a la imatge com col.loca les botelles d'aigua, com es posa bé el mitjons,... abans de cada punt) hi ha un jugador fort fisicament, tenaç i amb una potent esquerra en els seus punts guanyadors i agresiu des del fons de la pista i que quan pot s'acosta a la red. Una esquerra que utilitza per celebrar els seus punts i que s'ha convertit en tot un símbol.
Estic feliç que a una persona tant jove se li hagi reconegut tal mèrit, sobretot en un pais que estem acostumats a omplir-nos de bones paraules, guardons i medalles per a la gent que ja no esta entre els vius. Això de ben segur motiva a continuar lluitant per ser el millor. Sembla, però, que com totes les coses en aquesta vida, anem evolucionant i tal i com vaig anunciar fa uns mesos, aquesta setmana també li han donat el premi de les Belles Arts a una gran actriu, Carmen Maura, també encara en actiu.
Des de fa poc, el Rafa Nadal ha tornat a encarar el futur esportiu amb optimisme i ganes de recuperar el número 1 del món perque s'ho mereix encara que per nosaltres ja ho és.
ÀNIM RAFA I ENDAVANT!!!